Oprichter Angelo Wiegmans

Het gezicht achter Bedrijf Plus is Angelo Wiegmans. Een ondernemer in hart en nieren. Hij is al sinds eind jaren ’90 actief in de zakelijke dienstverlening. Hij runde jarenlang zijn eigen assurantiekantoor. De verzekeringswereld was het alleen niet meer (volledig) voor hem. Dus werd het tijd voor iets nieuws.

Wiegmans ging de opleiding Register en Case- en Caremanager (RCCM) doen. Tijdens zijn studie viel hem op dat als het over verzuim gaat de kant van de werknemer veelal wordt belicht. Niet die van de werkgever. Maar wie is er dan om voor zijn of haar belangen op te komen, dacht hij? Nou, dat werd Bedrijf Plus.

‘Zonder wrijving, geen glans’

Bedrijf Plus werd in 2012 opgericht om ondernemers te ondersteunen bij de complexe wet- en regelgeving op het gebied van verzuim. Dit doet hij op zijn eigen empathische wijze. Een uitspraak die hij vaak aanhaalt is: ‘Zonder wrijving, geen glans’.

Zijn achtergrond in de verzekeringswereld komt ook nog steeds van pas. Op het gebied van verzuim wijst hij werkgevers op dingen waar ze zelf, of de afdeling HR, niet aan denken. Simpelweg omdat ze dat wereldje niet kennen. Wiegmans is goed met cijfers en weet de juiste vertaalslag te maken voor ondernemers. Hij brengt de kosten in beeld, zodat bedrijven precies weten waar ze aan toe zijn. Maar vooral: waar ze op kunnen besparen.

Officemanager Miryam Spierings – Van Lanen

Miryam Spierings – van Lanen is de officemanager van Bedrijf Plus. Ze beantwoordt de telefoon en helpt al direct bij de nodige vragen van werkgevers. Zij verzorgt de interne administratie, bewaakt de processen en houdt de voortgang van opdrachten nauwlettend in de gaten.

Raadgever Vivian de Korte

Vivian de Korte heeft bij verschillende arbodiensten als verzuimadviseur gewerkt. Als register casemanager heeft ze inmiddels ook veel voorbij zien komen in die 17 jaar. Ze is empathisch, maar kan ook duidelijk zijn als het nodig is om iemand in beweging te krijgen. Ze kent het speelveld van verzuim en re-integratie op haar duimpje en als het complex wordt, weet ze haar mannetje te staan.

Raadgever Elly Vriends

Elly Vriends is als Register casemanager een ervaren verzuimadviseur. Haar jarenlange ervaring als HR-adviseur zorgt voor een meerwaarde, omdat zij hierdoor verder kan kijken wat de impact is bij het aandragen van oplossingen. Zij is ook in staat om de schadelast van het verzuim bij een organisatie in kaart te brengen en hier een gedegen advies op te geven aan management/directie. Naast haar inhoudelijke kennis is Elly een heel toegankelijke, spontane professional die gemakkelijk anderen meekrijgt in een verandering.

Raadgever Dennis Wiegers

Dennis Wiegers heeft ruim 9 jaar als (register) casemanager en bij verschillende organisaties gewerkt. Als ervaren register casemanager (RSC-RCMC) heeft hij de nodige ervaring opgedaan in arbeidsrecht en sociale zekerheid, bij zowel kleine en grote bedrijven. Hij is zakelijk waar het moet en empathisch waar nodig. De focus ligt altijd op inzetbaarheid en duidelijkheid in verwachtingen en verplichtingen. Duidelijk communicatie en concrete afspraken helpen om verzuim zoveel mogelijk te beperken en processen in goede banen te leiden. Hierbij is hij vooral oplossingsgericht bezig. Dennis kan communiceren op alle niveaus van een organisatie.